”Du var inkännande. Hörde sådant man inte sa, eller inte ville erkänna. Du var förlåtande, men inte mesig. Istället för att bara vara förlåtande så var du även hård, det var inte ok när jag var elak mot mig själv, du tog mig i försvar när jag själv inte gjorde det.

Du ställde frågor du visste jag inte hade svar på. Du lyfte frågan om att vissa känslor faktiskt bara är vanor. Allt som allt var det jobbigt och utvecklande. Idag, är jag starkare än vad jag var då. För allt vi pratade om har fått sjunka in. Jag ser på mig själv och andra från andra perspektiv. Och, jag känner att jag inte alls måste ändras på vissa punkter som jag kände mig stressad till att göra. Andras sanning om mig är inte min sanning. Och det har stärkt mig något enormt.”

– Rana Estiagh

Det kan låta som en kliché, men allt kändes bra. Allt ifrån Sandras bemötande när jag ringer och inte hittar fram till porten, till hur engagerat hon lyssnar och ger mig tid till reflektion. Sandra har verkligen ordnat samtalen utefter situationen.

Vissa dagar har vi behövt pausa, gå tillbaka till något vi redan pratat om, och vissa dagar har vi skrattat åt hur magiskt livet är när man vågar följa sin egen röst. Jag kommer aldrig glömma när Sandra bad mig beskriva min livssituation. Jag funderade så länge men tankarna stod helt stilla. När Sandra då sa ”Vi återvänder till den här uppgiften när kroppen är mogen för det. idag är inte rätt dag helt enkelt.” kände jag en sådan stark lojalitet till henne. Har nog aldrig känt mig så trygg hos en, för mig, okänd person som i just den sekunden, för då visste jag att jag kunde släppa allt som stavas ”prestationsångest”, släppa fram alla känslor oavsett hur banala eller icke-perfekta det är och bara vara mig själv.

Jag kände att Sandra förstod mig och gjorde så många bra saker för mig som gjorde att jag vågade tro på mig själv igen. Har redan rekommenderat henne för alla i min vänskapskrets. Sandra är fantastisk! Världen skulle må bättre om alla hade en Sandra vid sin sida. Hon är förstående, viljestark och förmögen till att plocka fram rätt verktyg för den som vill utvecklas.

– Felizia Uggla

”Sandra besitter förmågan att känna in deltagarna och anpassa klassen efter gruppens dynamik och förutsättningar, just i den stunden. Vi hade en mycket givande morgonsession där temat handlade om stress och stressförbyggande åtgärder, där Sandra tog oss igenom om de ev ”kravkänslorna” de flesta känner som ständigt finns i vårt samhälle och hur vi kan hitta verktyg i vardagen till att förebygga och mildra eventuella stressymptom.

En mix av andningsövningar, qi qong och yoga som passade gruppen ypperligt och lämnade många aha-upplevelser i hur vi kan kontrollera och påverka stressnivåer med något så lätt (och svårt!) som vår egen andning.  Sandra är en mycket pedagogisk och varm själ som med lugn och stor närvaro får alla i gruppen att känns sig sedda. ”

Emelie Anderini, Snr Manager Visual Merchandising, adidas Group